QUE TOT US VAGI BÉ 

I FINS L'ANY QUE VE

Divendres dia 30 de juny vam celebrar la festa de fi de curs amb les famílies del curs 2016/2017. Tot i que,  la pluja que es va iniciar minuts abans d'anar a sortir al carrer a ballar amb els menuts, vam adaptar-nos als espais del passadís de la llar i allà vam realitzar-ho tot: el ball, l'entrega d'orles, el video i el berenar.

Va ser una tarda atrafegada però, a la vegada, emotiva ja que algunes de les peres  s'acomiadaven definitivament de nosaltres, ja que al juliol inicien el període de vacances i l'any que ve ja van a l'escola.

La Marta, la Lídia i l'Anna ens vam quedar ben sorpreses amb el regal d'agraïment que vam rebre a les famílies, i és per això que volem donar les gràcies a tots i totes, tan els que hi estaven a la festa com els que no.

Dani, un pare, que està treballant en el nou mural exterior de la llar, també va quedar ben sorprès quan els infants li van entregar un detall d'agraïment per la gran i bonica que està fent a l'entrada de la llar d'infants.

Aquí us deixem algunes imatges dels assaigs, del berenar i també el video i les orles que vam entregar tots els infants, les quals han estat patrocinades per la Copisteria Esteve de Figueres. 



L'ACTUACIÓ



  



JO VAIG AL TRACTORET!




EL BERENAR












LES ORLES






AGRAÏMENTS:


Comentarios

Entradas populares de este blog

Més pati.