ELS PAPES I LES MAMES VAN A TREBALLAR

I UNA MAMA ÉS....          

JARDINERA

La setmana passada a banda de realitzar totes les activitats relacionades amb la festivitat del Carnaval, vàrem gaudir de l'última setmana dels oficis amb la vista d'una mama jardinera. Eva, la mare de la Lia, ens va venir a explicar com plantar plantes amb flors als testos de la caseta i plantes aromàtiques a l'hort del pati.

Primer a la classe ens va explicar l'ofici de jardiner i jardinera i després ens va convidar  a participar en plantar al pati. Però abans d'anar al pati, ens va regalar un test decorat per ella fet amb un pot reciclat i també la Verda una planta que tindrem a la llar ui cuidarem molt regant-la i cantant-li cançons.

Seguidament vam fer un tren i vam seure en filera al pati per veure pas a pas el que anàvem a fer. De seguida ens vam entusiasmar en participar, en agafar la pala, les plantes, la regadora....que participatius i treballadors que som!

En acabar de plantar les flors als testos i les plantes aromàtiques a l'hort va arribar el moment de regar-ho tot. Per últim vam col·locar escorces d'arbre que va dur l'Eva per a decorar i mantenir la humitat de la terra de les plantes aromàtiques.Tenim romaní, menta, farigola llimonera, maraduix i espígol.

Ens ha quedat una caseta bonica i un jardí aromàtic preciós!

Moltes gràcies Eva!



















Comentarios

Entradas populares de este blog

Més pati.