QUÈ HA FET AVUI?

 

Avui, en arribar a la llar, en LL s’ha volgut asseure i amb els dos dits fent la pinça ha pogut descordar el velcro de les seves sabates, fent força amb el peu i les mans, ha subjectat la sabata, que a poc a poc ha lliscat pel seu peu, després l’altra, i les ha guardat dins el sabater.

Quan h entrat a l’aula en S ha anat directament a l’espai de pensament matemàtic i s’ha posat a construir amb peces de fusta de diferents formes geomètriques. Primer de tot ha seleccionat les peces rectangulars i, amb molta precisió ha aconseguit apilar-les, tot creant una torre ben alta. Una vegada l’ha tingut feta li ha fet un petit cop que l’ha fet ensorrar i li ha provocat una expressió d’esglai.

Abans d’anar a dinar, la E ha entrat al lavabo per rentar-se les mans, agafant el mànec de l’aixeta l’ha obert, al principi l’havia aixecat un xic massa i s’ha esquitxat la samarreta, però se n’ha adonat ha pogut abaixar un xic el mànec i posar les mans sota l’aigua. Mentre mirava com l’aigua em lliscava entre els seus dits, ha notat que era freda i n’ha fet molta via,  d’estirar el paper per eixugar-se les mans!

Quan l'A s’ha posat al llitet per fer la migdiada l’educadora l’ha tapat amb la manta, ha mirat al seu voltant i els seus companys/es  també estaven estirats com ella, ha notat l’olor dels llençols i ho ha expressat amb un somriure, tot seguit ha tancat els ulls tot adormint-se sentint la melodia seguritzadora que entonava l’educadora.

Quan ha sortit al pati, en R ha fet equilibris sobre la fusta que delimita el sorral, amb els braços estesos ha intentat buscar l’equilibri i tot coordinant els moviments, ha anat posant un peu davant l’altre per desplaçar-se fent equilibris, una vegada ha arribat al final ha pogut fer un petit saltiró tot topant amb el cul a terra!

 



El dia a dia dels infants els ofereix infinitat d’estones on poden desenvolupar i posar a prova les seves capacitats. Cada instant és un repte i la quotidianitat ofereix un munt de possibilitats per desplegar-les.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Més pati.